GDPR Trgovina - Hiša Fink

Družba HIŠA FINK d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo.

Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov info@hisafink.si.

Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računom (na primer obvestila o stanju naročila, e-pošto za ponastavitev gesla in drugo) na predvideni e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem, ko ostanete naša stranka.

Podatke uporabimo v razdelku za obračun ali naslovu za pošiljanje, ki jih pošljemo dobavitelju oz. ponudniku plačilnih storitev:

Določite, katere načine dostave in plačila so na voljo za vašo lokacijo.

Dokončajte postopek plačila ali dostave preko ponudnika, ki ga izberete ob nakupu, ko oddate naročilo.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@hisafink.si