Prijave za spomladanski Teden restavracij v Hiši Fink so odprte! Od 25. marca do 3. aprila vas v Hiši Fink pričakuje čudovit ambient in ekskluzivni meni, pol kulinaričnih specialitet iz naše kuhinje.
Rezervacije so obvezne. Ker se mize hitro polnijo, vam priporočamo, da naredite rezervacijo na https://vivi.si/restavracija/hisa-fink/ in si tako zagotovite prostor.
MENI ZA TEDEN RESTAVRACIJ
…daleč, a tako blizu…
Pozdrav iz kuhinje
Škampi in brancin ~ marelica, pesa in malina, krema pomaranče z limono
in oljčnim oljem
ali
Goveji rostbif ~ na berivki s šparglji, krema čemaža, travniška zelišča
ali
Mlade bučke ~ mladi grah, kurkuma in sončnična semena
Teletina ~ dimljena in rahlo zapečena, pire peteršiljevega korena, topinamburjev kipnik, lardo krškopoljca
ali
Kapesanta ~ hrustljava, pečeno korenje z bučo, pire z belim tartufom, šparglji
ali
Koruzna pašta ~ šitaki, šparglji in čemaž
Frambola ~ jagoda, bela čokolada, kardamom in bezeg, kokos
DODATNA PONUDBA
Poširan jajček ~ gobice, krema sira lokalnih sirarjev, špinača in kokice 8,00 €
Fuži ~ s škampi in tartufi 8,00 €
VINSKA SPREMLJAVA
Meni lahko pospremite izbiro iz naše vinske spremljave (Vinarji: Domaine Slapšak, Telče, Dolenjska; Monte Rosso, Savudrija, Hrvaška Istra; Vino Kozinc, Studenec, Dolenjska; Vina Šturm, Metlika, Bela krajina; Tilia Estate, Potoče, Vipavska dolina).
CENA MENIJA: 23 EUR / osebo
Veselimo se vašega obiska. Se vidimo v Hiši Fink!
One Response
Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.