Splošnimi pogoji

Iskanje izdelkov

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno. Izdelek lahko iščete tudi po kriterijih , tako da uporabite napredni iskalnik ali po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še pod-kategorije, med katerimi lahko izbirate.

Najprej o “nakupovalni košarici”

Nakupovalna košarica (voziček) ima enako vlogo kot košarica v vaši navadni trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb “Posodobi košarico” se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb “X”.

Potek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb “Kupite sedaj”. Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.

V primeru, da naročate blago in želite, da se vam dostavi na lokacijo, kjer ni vaše stalno prebivališče, izpolnite v celoti vsa polja pod “Podatki za dostavo”.

V kolikor naročate blago na svoje ime, želite pa da se dostavi drugi osebi (npr. darila, ipd.), morate prav tako izpolniti vsa polja pod “Podatki za dostavo”, kjer tudi navedete ime prejemnika.

Izbrati morate tudi način plačila, ter način dostave.

V podatkih je vpisan vaš e-mail naslov, tako boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Nakup je tako zaključen. Potrjeno naročilo je hkrati pogodba o nakupu in se hrani v elektronski obliki na strežniku podjetja. Na željo jo lahko prejmete na elektronski naslov, ki ste ga pustili ob naročilu. Vaše zahtevke pošljite na naslov info točke, ki je omenjen pri kontaktnih informacijah.

Načini plačila

1. Po povzetju:

Blago vam dostavi GLS Slovenija. Ko bo vaš kurir pripeljal blago do vas, mu boste blago plačali z gotovino ali pa s plačilno kartico (ta način je možen le pri GLS-ju – zaračuna se provizija po njihovem ceniku). Pri plačilu pri prevzemu na lokaciji (Hiša Fink, Irča vas 13, 8000 Novo mesto), lahko opravite plačilo s kartico ali z gotovino.

2. Plačilo s PayPalom

Izberite način plačila PayPal. Aplikacija vas bo vodila preko PayPalove aplikacije do potrjenega naročila.

3. Plačilo s kartico: VISA, MASTERCARD, MAESTRO

Izberite način plačila: takojšnje plačilo | plačilo s kartico VISA, EVROCARD in MAESTRO. Aplikacija vas bo vodila do potrjenega naročila.

4. Plačilo po predračunu preko vaše banke ali vaše spletne banke:

Predračun/ponudbo, ki jo boste prejeli na vaš e-naslov, je osnova za nakazilo. Na plačilni nalog obvezno vpišite vaše IME in PRIIMEK oz. tistega, ki je na naročilu vpisan kot kupec.

Znesek, ki je naveden na predračunu/ponudbi, nakažete na trans. račun podjetja KMC d.o.o., ki je odprt pri banki Gorenjski Banki d.d. !

Dostava

Vaše naročeno blago vam bo dostavila kurirska služba GLS Slovenija.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD). V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližji Parcel Shop (paketno trgovino), kjer lahko paket prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.

Seznam paketnih trgovin se nahaja na spodnji povezavi: http://www.gls-slovenia.si

Ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja

Naročeno blago lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja, v gostilni Hiša Fink, natančneje na naslovu Irča vas 13, 8000 Novo mesto.

Tako boste prihranili strošek poštnine. Plačilo lahko opravite preko splet ali po povzetju na lokaciji, kjer vam omogočamo plačilo s kartico in plačilo z gotovino.

Cene v spletni trgovini Hiša Fink se lahko razlikujejo od cen na lokaciji gostilne Hiše Fink. Kupovanje preko spleta je po navadi ceneje. Zagotovite pa si lahko enake cene z oddajo naročila in z izbiro opcije: Osebni prevzem.

Cene in plačilo

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in imajo že vključen 22 % DDV!

Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Če artikel ni na zalogi lahko pride so spremembe cene, o čemer vas obvestimo. Trenutno je možno v spletni trgovini plačilo artiklov po povzetju (velja samo gotovina), preko plačilnega naloga na osnovi predračuna/ponudbe na vaši banki ali pa kar od doma (v kolikor imate urejeno spletno poslovanje z vašo banko).

Naročanje, odprema in dostava

Vse izdelke na zalogi, ki so naročeni do 14.00 h, odpremimo isti dan. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu +386 41 601 540. Informacije pa so možne tudi po e-mailu: info@hisafink.si

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu oz. sporočili na vaš e-naslov. Dostavljamo izdelke, ki jih je možno naročiti v tej spletni trgovini.

Nakup nekaterih artiklov lahko tudi izvedete na lokaciji, v gostilni Hiša Fink, Irča vas 13, 8000 Novo mesto.

Strošek dostave

Za področje Slovenije velja enotna cena dostave.

Dostavna služba: GLS Slovenija

Cena z DDV-jem 2,90 € (nad 50 € je poštnina brezplačna)

Kljub velikim prizadevanjem obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi. V takem primeru, vas bomo o tem obvestili po e-pošti ali telefonu in vam sporočili dobavni rok ter morebitne spremembe cene. Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago prosim kontaktirajte info pult:

Telefon: +386 41 601 540

E-pošta: info@hisafink.si

Garancija, servis in vračilo blaga

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca oziroma prodajalca. Za uveljavljanje garancije oziroma servisa se obrnite na sedež podjetja HISA FINK d.o.o.. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun. Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago lahko le tega vrneta v zakonskem roku 15 dni po prejemu blaga. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Kupnino vam bomo vrnili preko poštne nakaznice ali osebnega računa (sporočite ga ob vračilu blaga).

Od pogodbe lahko stranka odstopi v roku 15 dni, tudi če je blago ustrezno s pisnim sporočilom in z izpolnjevanjem zgoraj navedenih pogojev za vračilo blaga. Stroške vračila blaga krije stranka.

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Vračila

Za vračilo blaga prosimo izpolnite priložen obrazec in nam ga pošljite po e-pošti na naslov info@hisafink.si.

Snamete ga lahko tukaj.

Varstvo potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .

Cene, ki so na spletni strani, se lahko razlikujejo od cen v gostilni Hiša Fink, Irča vas 13, 8000 Novo mesto. Ob nakupu z gotovino ali kartico maestro ste lahko deležni enakih popustov, kot pri nakupu preko spletne trgovine.

Sedež podjetja:

Hiša Fink, Irča vas 13, 8000 Novo mesto,

Telefon: +386 41 601 540

E-mail: info@hisafink.si

Politika zasebnosti in varnosti

Vaši osebni podatki, ki nam jih boste zaupali bodo služili samo izvedbi in dostavi naročila, ter na željo kupca tudi za občasna obveščanja o novostih. Brez vašega privoljenja ne bomo prodali ali dali v najem nobenega podatka, ki nam ga boste zaupali. Vendar pa moramo sodelovati z državnimi organi, če zakon to zahteva. V tem primeru moramo razkriti vaše podatke. Pridržujemo si pravico do objave, prodaje in posojanja statističnih obdelav. Vaši osebni podatki v tem primeru ne bodo objavljeni. Statistične obdelavo bodo obsegale podatke, kateri izdelki gredo v prodajo, ne bomo pa razkrili, kdo jih je kupil. Pridržujemo si pravico do sprememb politike zasebnosti brez predhodne napovedi. O morebitni spremembi politike zasebnosti vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti, nas prosim kontaktirajte.

E-mail: info@hisafink.si