Hisa Fink

Košarica

Edit

Galerija

Kontakt

Hiša Fink Trgovina

 • 50,00 150,00 
  Darilni Bon
  Darilni Bon
  Samo en klik stran ... Darilni bon Hiše Fink je univerzum med pokloni!
 • 48,00 
   / oseb
  “Party Paket” (10+ oseb)
  "Party Paket" (10+ oseb)
  Naj bo zabava zabavna tudi za gostitelje. Pripeljemo, postavimo in za sabo tudi pospravimo. »Dreams come true« . Hladne jedi pripeljemo do vas le nekaj minut pred gosti, da se bodo le-te postavile v svoji najboljši luči (okusu). Kasneje lahko ali pripeljemo tople jedi ali pa vam jih pripravimo tako, da jih doma le zapečete in servirate še tople. Sladice ... Ja, sladice so »must have« na vseh zabavah. Kaj menite o »sweet corner« kotičku?
 • 10,00 
  Kruh “Mame JožI”
  Kruh "Mame JožI"
  Nujno za probat. Kdor ga je že, pa ve o čem govorimo.
 • 36,00 
  Torta za 8
  Torta za 8
  Nekaj za sladkosnede: ceeeeela torta. Na voljo je cela paleta okusov: čokoladno čokoladna torta s čokolado, yuzu jogurtova tortica, light avokadova torta z limeto in mandlji in čoko avokadova torta z arašidovo karamelo.
 • 150,00 
   / oseb
  Dolga degustacija z vinsko spremljavo
  Dolga degustacija z vinsko spremljavo
  Vino in hrana, ustvarjena drug za drugega skozi grižljaje in požirke.
 • 98,00 
  Kratka degustacija z vinsko spremljavo
  Kratka degustacija z vinsko spremljavo
  Vino in hrana, ustvarjena drug za drugega skozi grižljaje in požirke.
 • 82,00 
  Dolga degustacija
  Dolga degustacija
  Na kulinaričnem sprehodu, kjer sta jedi zasnovala Tanja in Damjan, pohajkujte po vasi, po širši Dolenjski in po Sloveniji ter bodite spogledljivi tudi s svetom. V kolikor imate dovolj časa, si privoščite sprehod z vsemi 8 postojankami.
 • 58,00 
  Kratka degustacija
  Kratka degustacija
  Na kulinaričnem sprehodu, kjer sta jedi zasnovala Tanja in Damjan, pohajkujte po vasi, po širši Dolenjski in po Sloveniji ter bodite spogledljivi tudi s svetom. V kolikor je čas vaš gospodar, se sprehodite po 5 postojankah.
 • 92,00 
  Sezonski paket – Velika noča 4
  Sezonski paket – Velika noča 4
  Šunka v testu, hren, jajca, kruh, potica, vino za 4. Zakaj bi si delali preglavice ob večjih kuharskih podvigih, ki potrebujemo večjo kapaciteto kuhinje, če pa imate nas? Naročite in prevzamite. Tako enostavno je.
 • 48,00 
   / oseb
  “Fish Picnic” na travniku z lokostrelstvom (30+ oseb)
  "Fish Picnic" na travniku z lokostrelstvom (30+ oseb)
  Sončno popoldne za druženje? Itak! Vonj sveže pečenega kruha, v kozarcu pa hladna pijača in pogled na kuharja, ki jedi pripravlja pred vami ... Gremo! Jedilnik je sestavljen iz hladnih predjedi, toplih jedi, glavnih jedi, ki se pripravljajo pred vami in »sweet corner« kotička za sladkosnede.
 • 480,00 
  Vinski Teambuilding za 6
  Vinski Teambuilding za 6
  Čudovita vinska avantura - wine pairing, presek letnikov ali soočenje sort? Čaka vas 2-urna vinska zgodba ob rujni kapljici, grižljajih in vodeni degustaciji.
 • 50,00 
  Vinska degustacija za 2
  Vinska degustacija za 2
  ...ker je v dvoje vedno lepše. Vinska zgodba skozi 5 kozarcev iz Slovenije ali tujine.
 • 125,00 
  Družinski paket take away za 4
  Družinski paket take away za 4
  Vam je zmanjkalo idej za kosilo? Se odpravljate na potovanje in želite imeti prvi obrok že »ready-steady-go«, ko pridete na destinacijo? Si želite odpočiti od kuhanja po naporni noči? ;) Če je odgovor na katero od teh vprašanj da, imamo pravo stvar za vas: pripravljen družinski paket (4x hladna predjed, 4x glavna jed, 4x sladica), prevzamete pa ga lahko hladnega (za transport) ali toplega (za takojšnje crkljanje).
 • 70,00 
  Vinski paket “Selekcija 3 v vrsto”
  Vinski paket "Selekcija 3 v vrsto"
  3 v vrsto je zmagovalna kombinacija 3 steklenic Dolenjskega terroirja; penine Domaine Slapšak Brut Rose, belega Chardonnay festivalskega prvaka Kozinca in paradnega konja Kobala - rdeče modre frankinje.
 • 52,00 
  Vinski paket “Regija 3 v vrsto”
  Vinski paket "Regija 3 v vrsto"
  3 v vrsto je zmagovalna kombinacija 3 steklenic iz naše regije; penine Domaine Slapšak, belega Collis mladega Colnarja in sladkega rumenegqa muškata gospoda Šturma.

Opozorilo: ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.